Nie jesteś zalogowany na forum.
NEWS | ŚWIAT
| KONTAKT
|
Strony: Poprzednia 1 2
Wątek zamknięty
Pamiętaj, że twoje ruchy są powolne, jesteś oszołomiony po trafieniu i lekko sparalizowany. Na moje to nie unikniesz od tak kunai'a z bardzo malej odleglosci, obracając swoje ciało (12,5 reakcji, ból w zebrze po szurikenie). Nawet jeśli to mysle że mogę uniknąć twojego ataku (napisalem że uważam na twoje ręce), odsuwam całe ciało trochę w prawo, jednocześnie wyprowadzając silne kopniecie w tył głowy.
Sądze, że jestem w stanie. Nie doznalem zadnych obrazen w walce, moja czakra jest też w dobrym stanie.
Jak chcesz to ocenka.
/post poza walką
Nie zaznaczyłeś nawet, w jaką część ciała leci kunai, więc równie dobrze nawet bez obrotu mogę założyć, że przyjmuję go na ramię. Owszem, mam mało reakcji, ale za to szybkość dalej nie jest jakaś fatalna (17,5), przez co myślę, że zdążę wyciągnąć rękę tym bardziej, że ona sama nie jest uszkodzona. No i podniesienie jedynie ręki jest szybsze niż rzucenie nożem. Co do uniknięcia ataku przez ciebie to ciężko ci będzie obrócić ciało w pędzie, jednocześnie mając zamiar obsypać mnie gradem ciosów, czyli się pochylić, bo wciąż kucam. Ocenka, znowu.
No odrazu przyjmij że on leci w twoją czupryne i ścina ci tylko kawałek wlosów No i podniesienie ręki jest szybsze niż rzucenie kunai, tak, ale pamiętaj o fakcie że właśnie dostałeś kurde ładunkiem elektrycznym prosto w ciało. Nawet jak zdążysz wyciągnąć rękę, to myśle że jestem w stanie na to zareagować (wyższe wszystkie staty jeśli wziąć pod uwagę twoją sytuacje). Czyli zrobic unik, w postaci zejścia z drogi twoich pazurów i zaatakowania Ciebie z dwoma ranami, porażonego prądem. Jakoś nie widze, żebyś wyciągnął pazury maks.20cm a ja będę na nie biegł jak jakiś debil, zaznaczyłem że uważam na to co robisz z rękami.
Ocenka
Wiadomość dodana po 11 min 09 s:
Taa, te pazury 50cm, ale to i tak niewiele zmienia, bo powinienem je zauważyć wcześniej tak czy siak. (większa moja reakcja niż twoja szybkość)
Rozpocznę od kunai'a wbił on się w lewą rękę tak, że nie jest ona niezdatna do użytku do wyjęcia kunai (wbił się na 2/3 głębokości) tak, że przebił ją na wylot praktycznie uniemożliwiając efektywne skurcze mięśnia. Co do pazurów nie widzę opcji by Osamu dał radę wykonać tą akcję jako że najpierw przewrócil się na bok. Nie miałby czasu leżał w końcu na tej ręce którą chciał wykonać atak. Jak na moje dostał kopa w głowę co go ogłuszyło i stracił przytomność pod gradem ciosów.
Wygrywa Infites
Strony: Poprzednia 1 2
Wątek zamknięty