Nie jesteś zalogowany na forum.
NEWS | ŚWIAT
| KONTAKT
|
Strony: 1
Wątek zamknięty
Moja mała propozycja na rozwinięcie na forum gry fabularnej. Będzie to opisane w skrócie, resztę można ustalić na PW.
Stworzyłbym specjalny dział w którym każda z postaci będzie miała swój temat. Każdy kto doda tam swój wpis, oczywiście minimalna długość zostanie narzucona z góry. Otrzyma określoną liczbę punktów, to jest oczywiście do ustalenia. Jak to pamiętnik, by coś opisać musi się wydarzyć. Przed wpisem trzeba będzie pograć fabularnie. Może to być wyprawa do nowych miejsc, spotkanie pewniej osoby i co tam sobie zapragniecie. Każdy "ninja" chodzi na misje, wielu z nich ma własne przemyślenia co do nich. Wszystko to może być zawarte w pamiętniku, nie muszę chyba tłumaczyć jak to już jest z taką książeczką. Każdy z nas miał, widział u kogoś albo w filmie. Jestem tu nowy, więc czekam na wasze spostrzeżenia.
Za aktualizację karty postaci o ile wiem odpowiedzialni są moderatorzy oraz administracja. Przez co zwiększy to zamieszanie oraz zmniejszy czytelność naszej kp.
@Yami
A ja byłbym właśnie za dodatkową KP która opisywałaby typowo historię. Kto by chciał to by to pisał i mógł dostać jakieś rzeczy za to. Po co robić następnej roboty Modom chyba, że coś słyszałem o skrypcie do samoczynnej edycji od Rinka?
Za aktualizację KP są odpowiedzialni modzi i admini, jeśli wy napiszecie prośbę o aktualizacji.
Przecież taki temat już jest: http://www.narutopbf.oxn.pl/viewtopic.php?id=517
Ja nie widzę znaczących różnic w tym co zaproponował Shion i tym co zaproponował Yami w swoim temacie.
Strony: 1
Wątek zamknięty