Nie jesteś zalogowany na forum.
NEWS | ŚWIAT
| KONTAKT
|
Strony: Poprzednia 1 2
Wątek zamknięty
Oczywiście próbuję uniknąć drugiej fali błota, po prostu odskakując. Jednak z racji dzielących nas jakichś 3 metrów wiem, że to nie będzie proste nawet z sharinganem. Ale tak czy siak odskakuję, by znaleźć się na chwilę w powietrzu. A następnie będąc już w powietrzu, robię coś czego nikt by się nie spodziewał. Po prostu używam katany jako oszczepu i ciskam nią w swojego przeciwnika, mając na celu przebicie mu jakiejkolwiek części ciała. Tak, wiem, że katana to nie jest broń do rzucania i zapewne na większą odległość nie dałoby rady, ale na te 2 czy 3 metry? Powinno się udać tak czy siak.
Tak więc, kolejna ocenka. Czy uda mi się uniknąć rzeki (jeśli nie, to koniec walki)? Czy uda mi się trafić tym niekonwencjonalnym atakiem, którego prawdopodobnie Gaizo w ogóle się nie spodziewał (jeśli tak, to koniec walki)? Oczywiście to wszystko rozstrzygnie sędzia, ale nie spodziewam się jakiegoś neutralnego zakończenia, więc powiedzmy, że finałowa ocenka :3.
[HTML]<input type="button" value="Pokaż" onclick="TextCode()" /><div class="Iwaru Iwaru -Gaizo">%43%68%61%6B%72%61%3A%20%31%32%20%34%30%30</div>[/HTML]
No rozumiem, z tej odległości chyba nie dam rady uniknąć ataku (?) a może tylko mnie przebija w sposób nie śmiertelny?
Katana nie jest bronią miotaną, a żeby rzucić tym jak oszczepem trzeba zrobić to w specyficzny sposób. Gdyby rzucić tym w sposób chaotyczny np symulujący normalny ruch kataną faktycznie Gaizo by moim zdaniem dostał, ale nie w taki sposób. Tego spokojnie mógłby uniknąć i zapewne tak i uczyni. Iwaru spada do rzeki błota.
Ruch Gaizo
Gaizo w takim razie unika nieprecyzyjnie rzuconej katany jakimś odchyleniem. Po chwili (niemożliwym jest by jego przeciwnik w tym momencie się uwolnił) leci kolejna rzeka błota, prawdopodobnie zakrywając już Iwaru i może nawet się dusi od tego błota.
[HTML]<input type="button" value="Pokaż" onclick="TextCode()" /><div class="Gaizo ">%33%2C%35%6B%20%63%68%61%6B%72%79</div>[/HTML]
Strony: Poprzednia 1 2
Wątek zamknięty